NAKENFOTO

AKTFOTO

AKT/Glamour/Boudoir/Morgengave/Gravid

Mine fotoprosjekter tar utgangspunkt i hva du ønsker deg, og foredler det, slik at det blir bilder utenom det vanlige. Fotograferingen foregår på et sted du organiserer. Bildene er lyssatte, slik at de blir like fine innendørs som utendørs. Det er stykkpris pr. bilde og de leveres som digitale filer i høy oppløsning. Les mer under om min tilnærming til portrettfotografering, se kundeomtaler og ta kontakt med meg for et tilbud!

Akt
For noen vil det å la seg avbilde naken bli sett på som noe uanstendig, noe man selv ikke ville ha gjort, eller noe man holder skjult at man har gjort. Mens andre finner det som noe helt naturlig å gjøre for å glede seg selv og andre, privat og i det offentlige. Til forskjell fra naturfotografering som avbilder alt og alle nakne uten å uttrykke seksualitet på tilskueren, vil aktfotografering være forbundet med denne spenningen, en spenning som forskjellige individer og kulturer tolerer og tolker forskjellig, gjerne med stor inkonsekvens.

Aktfotografering / Boudoir
På grunn av at aktfoto, for tilskueren, kan uttrykke seksualitet på et eller annet nivå, har de fleste av oss en eller annen grense for hva vi anser som anstendig. I gjennom grenser, grensesetting og grensesprengning har individet og kulturen en uendelig indre og offentlig dialog om hva som er anstendig og ikke, om hvor grensene går, hvor langt en kan flytte dem, og hva som er en passelig reaksjon for å bryte grensene. Fra lett rødme, selvsensur, til fengselsstraff og full sensur.

Tidløse kunstfoto
Personlig liker jeg å jobbe med hud og hudtoner i alle dens farger, perfeksjoner og inperfeksjoner. For meg som boudoir fotograf har naken hud uendelige muligheter å kommunisere på, likeens som ett blikk har det, eller forskjellige klesstiler, kroppsspråk, sminke, hårfrisyre, farger, mønstre, og ansiktsuttrykk. Men jeg er særlig tiltrukket av tidløsheten til nakenbilder til forskjell i fra motefotografering. For meg er boudoir og nakenbilder en naturlig og fin del av portrettfotografering. Jeg er særlig tiltrukket av boudoirfotografering og nakenfoto i sammenheng med å få frem sensualitet, varhet, naturlighet, frihet og livsglede. Som alt annet innenfor kunst, det er ikke hva man sier, men den måten man uttrykker seg på som er avgjørende.

Gravid og svangerskap
Jeg utfører også fotografering av gravid og svangerskap!
Gravid
Gravid
Morgengave
Bodybuilder
Nakenbilde
Glamour
Boudoir
Morgengave
Boudoir
Naking

Se flere bilder i min portfolio

Kundeomtale

AKT
Jeg ønsket aktbilder og kontaktet fotograf Torkel Mona. Stemningen var avslappet under hele seansen. Selv om det å bli fotografert definitivt er en jobb fikk fotografen 4 timer med posering til å føles som en adspredelse.

Jeg synes fotoene får frem de beste sidene av meg selv. Det er spennende å være deltaker i et kunstprosjekt og jeg synes fotografen også fikk frem nye sider av meg i bildene. Bildene ble smakfulle og sensitive, og jeg grep sjansen til å tillate at bildene av meg blir utstilt. I tillegg ble jo dette en super gave til kjæresten.

Det er betryggende å ha funnet en fotograf som er hundre prosent seriøs. Nå vet jeg alltid hvem jeg kan henvende meg til for slike bilder.

frida
Frida

KONTAKT MEG FOR BILDER UTENOM DET VANLIGE

Skriv inn ditt navn
Skriv inn en gyldig e-postadresse
Skriv inn et gyldig mobilnummer
Skriv inn den typen fotografering du ønsker
Skriv inn din melding

* Obligatoriske felt

Takk! Din melding ble sendt:-)×
Oops! Noen gikk galt ... Din innsending gikk ikke gjennom:-(×
Stacks Image 5185

KONTAKT MEG FOR BILDER UTENOM DET VANLIGE

Skriv inn ditt navn
Skriv inn en gyldig e-postadresse
Skriv inn et gyldig mobilnummer
Skriv inn den typen fotografering du ønsker
Skriv inn din melding

* Obligatoriske felt

Takk! Din melding ble sendt:-)×
Oops! Noen gikk galt ... Din innsending gikk ikke gjennom:-(×