BEDRIFTSFOTO


Firma/Bedrift

Mine fotoprosjekter tar utgangspunkt i hva du ønsker deg, og foredler det, slik at det blir bilder utenom det vanlige. Fotograferingen foregår på et sted du organiserer. Bildene er lyssatte, slik at de blir like fine innendørs som utendørs. Det er stykkpris pr. bilde og de leveres som digitale filer i høy oppløsning. Les mer under om min tilnærming til portrettfotografering, se kundeomtaler og ta kontakt med meg for et tilbud!

Bedriftfoto
Når jeg blir tatt inn for å ta ansattportretter og bedriftsbilder er det gjerne på bakgrunn av å ha sett mine kunstportretter.

Jeg prøver å leverer den samme stilen og kvaliteten på bildene jeg gjør for bedrifter, som for reklamefotografering og kunstprosjekter.
Portrett
Portrett
ansattbilde
ansattbilder

Se flere bilder i min portfolio

Kundeomtale

Merkevarebygging og digital markedsføring
Vi brukte Torkel Mona for å utføre en merkevarekampanje for vårt selskap Echesan og en markedsføringskampanje for vårt nyeste byggeprosjekt. Kampanjene var både i fysiske og digitale medier. Oppdraget inkluderte også reklamefotografering til alle våre kampanjer og nye hjemmesider til vårt firma.

Bra resultat
Resultatet ble veldig bra. Selskapet og vårt nye byggeprosjekt ble mer lagt merke til i media, noe som førte til at vi solgte leilighetene våre raskere. Samarbeidet med Torkel var veldig enkelt. Han forstår behovene til selskapet og kommer med gode forslag til hvordan man skal gjøre produktene mer synlig og salgbare. Han er lett tilgjengelig og leverer alltid produkter av høy kvalitet til avtalt tid. Vi vil definitivt anbefale Torkel Mona for merkevarebygging, firmabilder, reklamefoto, produktbilder, digitale markedsføringskampanjer og hjemmesider. Det var en glede å jobbe med ham.


itziarcrespo
Itziar Crespo


KONTAKT MEG FOR BILDER UTENOM DET VANLIGE

Skriv inn ditt navn
Skriv inn en gyldig e-postadresse
Skriv inn et gyldig mobilnummer
Skriv inn den typen fotografering du ønsker
Skriv inn din melding

* Obligatoriske felt

* Obligatoriske felt

Takk! Din melding ble sendt:-)×
Oops! Noen gikk galt ... Din innsending gikk ikke gjennom:-(×