Tiden flyr så alt for fort.

På tide å ta portrettbilder.

ER DU KLAR FOR PORTRETTFOTO?

Kontakt meg for portrettfotografering

Ta en titt på mine arbeider

PORTRETTGALLERI

OM

Portrett

Portrettfoto

Normale portrettfoto fanger den fysiske likheten til personen. Gode portrettfoto fanger også personlighet, holdning, adferd eller andre spesielle trekk som avslører en viktig, gjenkjennelig del av personens karakter. Virkelige praktfulle portrettfoto, som stor kunst, forteller ikke bare noe om personen i portrettfotoet; men også sannheter om mennesker til alle tider.

"Virkelige praktfulle portrettfoto, som stor kunst, forteller ikke bare noe om personen i portrettfotoet; men også sannheter om mennesker til alle tiderr"

"Fotografen vet at han har lyktes med dette når de som kjenner personen i portrettet uttrykker "du har virkelig tatt ham på kornet!"

Portrettfoto

For å gi mulighet for den som betrakter portrettet å trekke konklusjoner om personen en ser, prøver jeg som fotograf å fotografere hver persons spesielle humør, personlighet og karakter.

 

Fotografen vet at han har lyktes med dette når de som kjenner personen i portrettet uttrykker «du har virkelig tatt ham på kornet!»

For å gi mulighet for den som betrakter portrettet å trekke konklusjoner om personen en ser, prøver jeg som fotograf å fotografere hver persons spesielle humør, personlighet og karakter.

Fotografen vet at han har lyktes med dette når de som kjenner personen i portrettet uttrykker «du har virkelig tatt ham på kornet!»

Fotografen vet at han har lyktes med dette når de som kjenner personen i portrettet uttrykker "du har virkelig tatt ham på kornet!"

Kundeomtale

PORTRETTFOTOGRAFERING

Stilfulle portrett

Gode tips er noe vi alle trenger. For eksempel et slikt som gjorde at vi ansatte i organisasjonen NOAS fikk Torkel Mona til å komme og fotografere oss.

 

Vi innså behovet for en oppgradering av den visuelle presentasjonen av oss selv for omverdenen, og en kikk på Torkels arbeider på nettet tydet på at dette kunne være mannen for jobben. Bildene fortalte om en fotograf med en egen tilnærming til portretter, der det stilfullle og det personlige forenes på en egenartet måte.

 

Ønsket vårt var å få fram at vi er en organisasjon bestående av ganske så forskjellige personligheter med bakgrunn fra mange forskjellige land – men med et fellesskap i dedikasjonen til og gleden over det vi gjør sammen. Heldigvis fant vi en fotograf med evne til å fange dette med kameraet.

Forfriskende

Praktisk nok kunne det rigges opp for shoten i våre egne lokaler, etter en ryddeøkt på møterommet. Torkel er nøyaktig og opptatt av detaljer, men også en som jobber effektivt, slik at fotograferingen overraskende smertefritt kunne integreres i en travel arbeidshverdag.

 

Fotografen Torkels sosiale evner og tekniske ferdigheter gjorde seansen til en forfriskende, humørfylt affære, et avbrekk som tydelig ble satt pris på av de ansatte. Vi fikk levert interessante, egenartede, originale og presentable bilder, men også en fin og morsom opplevelse som bonus.

 

Portrettene har primært blitt anvendt som en del av presentasjonen av organisasjonen på vår hjemmeside, men også til bruk i media. Å ha bilder av kvalitet på dette nivået er viktig for å gjøre organisasjonen presentabel, og formidle den seriøsiteten og profesjonaliteten som vi mener vi står for i arbeidet vi gjør. Det skal heller ikke undervurderes hvordan måten vi presenterer oss selv på utad gjør noe med vårt eget selvbillde, og bygger samhold innad i organisasjonen.

Anbefales

På veien mot å heve både nivået på vår profillering og interne selvtillit har Torkel vært en god medspiller å ha.

 

Torkel kan trygt anbefales for de som ønsker seg et særegent og slående uttrykk, på et teknisk og kvalitetsmessig høyt nivå, levert av en fotograf som det er lett og lystbetont å kommunisere med.

Ingvald Bertelsen

Kontakt

Send meg en melding, eller ring meg på (+47) 97 59 20 46.